Zamzam Homestay Kg. Perwira Jaya

0
1194

LOKASI

Terletak berhadapan dengan Masjid Nurul Iman di Kampung Perwira Jaya, Ampang Hilir. Berdekatan dengan Taman Rekreasi Tasik Ampang Hilir. Tidak jauh dari TESCO Ampang, Ampang Point, Bangunan RISDA, Hospital Ampang Putri, Hospital Glenneagle ,Duches,Bangunan Perkeso, Hotel De Palma dan Hotel Flamingo serta Hospital Ampang Putri.

KEMUDAHAN

Bangunan tiga tingkat yang menempatkan:

  1. Rumah empat bilik ditingkat dua, bilik master ada katil queen, 1 TV, 1 AC 1 HP, kipas angin serta bilik air kembar.
  2. Empat buah bilik di tingkat tiga, setiap bilik ada 1 AC, 1 TV, 1 bilik air dan tiga buah katil single atau satu katil double dan satu katil single.
  3. Rumah tiga bilik ditingkat bawah (east wing), bilik master ada katil queen, ada AC 1.5 HP, TV LED, hall kecil dgn sofa, ada bilik air dan air mandi panas.
  4. Rumah tiga bilik ditingkat bawah (west wing), bilik master ada katil queen, ada AC 1 HP, ada bilik air dan air mandi panas.

Kedai makan, pasaraya dan klinik beberapa meter saja dari Zamzamhomestay ini. Masjid Nurul Islam juga berdekatan dan masjid ini diimarahkan oleh penduduk Desa Pahlawan, penduduk Kampung Perwira Jaya serta pegawai pegawai kedutaan asing yang ditempatkan di sekitar Jalan Ampang Hilir.

Kami menyediakan peralatan dan dapur untuk memasak, terdapat peti ais dan mesin basuh.  Kemudahan tempat untuk meletak kenderaan seperti kereta dan bas dihadapan Zamzamhomestay. Insyallah dijamin selamat.

HUBUNGI KAMI

Zamzam Homestay Kuala Lumpur
No 1, Jalan Satu, Kg. Perwira Jaya
Jalan Kendondong off Jalan Ampang Hilir
55000 KUALA LUMPUR.

BOOKING

Sila hubungi Pn Zainab 019-6038252. Bayaran booking minimum adalah RM50.00 atau 25% daripada kadar keseluruhan sewa (kadar yang lebih tinggi).