Kampung Baru Lodge

0
645

Ruang Lobi Homestay Kg BaruHomestay ala hotel dengan pemandangan KLCC dan Menara Kuala Lumpur ini terletak di Plaza Rah, hanya jarak berjalan kaki ke Hospital Besar Kuala Lumpur, Institut Pediatrik dan 3 minit berkereta ke Institut Jantung Negara. Unit kondominium persendirian tingkat 14 dan 17 berpenghawa dingin sepenuhnya, dengan kawalan keselamatan 24 jam.

Juga berdekatan dengan tempat menarik seperti Istana Budaya, Perpustakaan Negara, Galeri Seni Kebangsaan. Lebih menarik berdekatan dengan tempat-tempat makan sedap seperti Nasi Lemak Antarabangsa, Nasi Lemak Mak Wanjor, Roti Canai Valentine, Suraya Seafood dan banyak lagi.

Hanya 10 minit perjalanan berkereta ke Taman Tasik Titiwangsa dan PWTC.

Dalam jarak 200 m dari Masjid Kampung Baru, Kampung Baru Medical Centre (KBMC), Universiti Utara Malaysia, Cawangan Kuala Lumpur dan kurang lebih 500 M dari Universiti Kuala Lumpur.

Para peminat Pasar Malam, ini tempat pilihan terbaik kerana berdekatan dengan pasar malam Chow Kit dan pasar malam Kampung Baru.

Buat yang mahukan suasana ‘happening’, jarak perjalanan 3 KM ke KLCC, Menara Kuala Lumpur dan Bukit Bintang. Untuk yang tidak berkenderaan, jarak ke stesen Monorail hanya 5 minit berjalan dan 10 minit ke stesen Putra LRT.

KEMUDAHAN BILIK HOMESTAY :
.
✅ Bilik tidur utama: Ada satu katil queen, dengan almari berserta bilik air dengan kelengkapan air panas. Sudah pasti berpenghawa dingin 🙂
.
✅ Bilik tidur kedua (berpenghawa dingin) : Ada satu katil queen, dengan almari
.
✅Bilik tidur ketiga (berpenghawa dingin) : Ada satu katil single dengan almari
.
FASILITI LENGKAP SEPERTI :
.
*Ruang tamu: TV dengan sambungan Astro (NJOI), sofa berkatil (sofa bed) dan berpendingin hawa.
.
*Ruang dapur: Lengkap dengan meja makan, peralatan dapur, peti ais, cerek letrik dan microwave.

*Kelengkapan lain: Mesin basuh, seterika dengan papan seterika.

*Lobi: Dengan kelengkapan mesin ATM (Public Bank), mempunyai perkhidmatan dobi, restoran makanan ala barat dan menarik mempunyai kolam renang (sesuai untuk kanak-kanak) dalam bangunan dibuka antara 7 pagi hingga 7 malam di tingkat 7.

*Dapatkan kadar terbaik buat Anda dengan hubungi kami di:

Whatsapp : http://finegh.wasap.my/ atau *018.468.0755*
.
FB : fb.com/finegh
Tweet : twitter.com/finehomesmy
Insta : instagram.com/finehms
Web : bit.ly/finehms